header_2020.jpg

TMC Project is dé projectinrichter voor de recreatiesector!

TMC Project is dé projectinrichter voor de recreatiesector!

Een unieke beleving, comfort en een aangenaam verblijf. Dat is wat u uw gasten wilt aanbieden. Daarnaast is de zakelijke kant belangrijk: de investering moet rendabel zijn. In het combineren en realiseren van deze vereisten denkt en adviseert TMC Project met u mee. 

Lees meer over TMC Project

PRODUCTSTERKTE
Duurzaamheid en slijtvastheid zijn belangrijke kenmerken die van toepassing zijn op inrichtingen in de recreatiesector. Intensief gebruik van dit soort interieurs vereist een hoge slijtvastheid, maar daarnaast ook een praktische invulling. Denk bijvoorbeeld aan vloeren waar koffers en trolleys makkelijk over rollen. Onze collecties voldoen aan dit soort eisen en we denken uiteraard mee bij de optimale invulling.

SFEER & COMFORT
Met meer dan 40 jaar ervaring in wonen is TMC Project, in combinatie met TMC Wonen, de ideale partner voor het creëren van de juiste sfeer en stijl in recreatieruimtes. Een inrichting kan functioneel en comfortabel zijn, maar is niet geslaagd als het geen sfeer uitstraalt. Indien gewenst, stellen we een compleet 3D interieurplan op zodat u vooraf een sfeerimpressie krijgt. Op deze manier zorgen we voor een inrichting die een unieke beleving mogelijk maakt.

FACILITAIR
Niets is belangrijker dan een schoon en hygiënisch appartement of vakantiehuis. TMC Project denkt daarom ook mee met de praktische kant. Hoe is de ruimte en het interieur zo eenvoudig mogelijk schoon te maken en te houden? Zijn de materialen wasbaar en behandeld tegen het krijgen van vlekken? Dit soort vragen nemen we mee in het geven van een passend advies.

RENDEMENT
De producten van het interieur moeten duurzaam zijn. Niet alleen wat betreft de herkomst, maar ook in het gebruik. Uw investering moet rendabel zijn. Daarom bieden we, op basis van uw mogelijkheden en wensen, de optimale oplossing met een realistisch beeld van de verwachte levensduur.

WAAROM TMC PROJECT?
Beleving, comfort en de juiste producten zijn belangrijke vereisen in de recreatiesector. TMC Project heeft de expertise én collectie in huis om dit te realiseren. Ons interieuradvies sluit aan op uw wensen en de eisen die gesteld worden voor deze sector.

TMC Project is dé projectinrichter voor recreatie sector!