Topkok Paul Fagel neemt plaats in jury Cooking battle

Paul Fagel, voorheen Chefkok bij restaurant Duurstede, zal plaatsnemen in de jury van de FoodLab Zeeland Cooking Battle. Hij zal dit jaar in de vierkopige jury plaatsnemen.

Topkok Paul Fagel neemt plaats in de jury van Foodlab Zeeland Cooking Battles. Aan hen wacht de taak om alle gerechten te gaan beoordelen en uiteindelijk de Zeeuwse Mossel Trofee en Zilte Bokaal uit te reiken.

Paul Fagel, nestor van de vaderlandse gastronomie, zit al meer dan vijftig jaar in het vak. Hij behaalde een Michelinster als chef-kok met restaurant Duurstede in Wijk bij Duurstede en vertoonde zijn kunsten sinds 1993 net over de provinciegrens in restaurant Het Arsenaal in Naarden. Hij komt op voor de belangen van Nederlandse koks en wordt gezien als verbinder tussen onderwijs, horeca en bedrijfsleven. In 2015 is hij gekroond tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij krijgt de onderscheiding voor zijn verdiensten als meesterchef en docent.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je snel en gemakkelijk in te schrijven op onze nieuwsbrief houden wij je regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven