header_2020.jpg

unTill Kassa automatisering 3.0 - Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

unTill Kassa automatisering 3.0 - Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

Wat maakt unTill nu zo uniek?
Maatwerk, overzicht en de grote mogelijkheden tot koppelingen van derde partijen zijn de antwoorden op deze vraag. Met onze keukenschermen hebben we een betrouwbare keukenoplossing gecreëerd waarbij iedere keukenmedewerker rust in zijn werk zal ervaren. U hoeft uw werkwijze niet aan te passen naar het systeem! Nee wij automatiseren onze software naar uw behoefte!

Gekoppelde pinterminals met CCV, Payplaza én Worldline
Wij ondersteunen met unTill gekoppelde pinterminals van CCV, Payplaza en Worldline. Zowel vaste als mobiele pinterminals. Zoals de service en support op al onze producten zijn wij ook voor deze producten 24/7 bereikbaar. Dus géén winkeltijden maar horecatijden!

Oproepsysteem
Een andere mooie ontwikkeling is ons oproepscherm en de gekoppelde buzzers. Het oproepscherm kunt u vanuit unTill bedienen. Uw klant ziet op het meekijkscherm of de order al in bereiding is en ook wanneer het gereed is om op te halen. Een ideale combinatie met een bestelzuil! Met de gekoppelde buzzers kunt u vanuit unTill een buzzer oproepen. Deze gaat trillen en knipperen zodra de bestelling gereed is. Beiden zeer geschikt voor kinderspeeltuin, snackbar of andere gelegenheden waarbij je zelf de bestelling afhaalt.

Productiviteit inzichtelijk maken?
Heeft u al uw personeelskosten inzichtelijk? unTill in combinatie met Nostradamus geeft nieuwe inzichten! Men neme: uw behoefte en budget. Dat is de basis voor optimale personeelsplanning. Onder de streep: geen onverwacht tegenvallende loonkosten. De foutkans? Die brengen we terug tot een absoluut minimum. Hoe? Door digitale urenregistratie en koppeling met je verloningspakket. Pak meteen de plussen: gratis apps, makkelijke en heldere communicatie, een professioneel HR-instrument én een online learning systeem. Reken ook op ons personeelsplan!

Meer informatie vind je op http://www.upta.nl