Dranken Boulevard
De stands van diverse leveranciers van dranken en (speciaal)brouwers zijn allemaal vertegenwoordigd op dit nieuwe plein. Er zijn bars waaraan de verschillende dranken en noviteiten te nuttigen zijn. Daarnaast zijn op de boulevard ook de unieke kleinere leveranciers te vinden. Onderdeel van Dranken Boulevard zijn Het Wijntheater en de voorrondes van NK Biertappen 2018.

Het Wijntheater
Register vinoloog en wijn-specialiste Barbara Verbeek komt samen met één van Nederlands bekendste oestermannen Barend Havenaar terug met Het Wijntheater. Een vol doorlopend programma over wijn, oesters en andere culinaire producten. In het Wijntheater komen educatie, entertainment, wijn en oesters samen op één locatie! In dit prachtige theater kun je genieten van heerlijke live jazz muziek op vinyl en interessante presentaties. Onderwerpen van de shows zijn o.a.: Sweet like me (dessertwijnen), Down Under, Wijnproeven voor dummies, Bubbel battle, Glasproeven met Royal Leerdam, een wijnquiz ‘Hoe maak ik een wijnkaart’, de Natte Oestershow en ook de Zeeuwse Juniorkampioenschappen Oestersteken.

Voorronde NK Biertappen 2018
Biertappers gaan met elkaar de strijd aan om een directe plek te bemachtigen in de nale van het NK Biertappen op de Horecava 2018 in Amsterdam. Tijdens de horecavakbeurs worden alle voorbereidingen getroffen om de horecatoppers uit onze regio te laten schitteren. De jury beoordeelt het getapte bier op onder andere de schuimkraag, de presentatie en nog 34 andere punten!

Streekproducten Corner
Tijdens Foodexpo.nl Zeeland is er een sfeervolle biologische ruimte vol stands met producten van het land. Geniet van een groot aanbod biologische producten, zoals verse groente, fruit, zuivel en brood. Naast diverse biologische producten worden er ook streekproducten aangeboden. Typische Zeeuwse producten zullen zeker niet op de markt ontbreken.

Delicatessenplein
Op het Delicatessenplein worden in een sfeervolle setting speciale lekkernijen, luxegoederen en diensten aangeboden. Wil je genieten van exclusiviteit en producten uit het hogere segment? Dan ben je op het Delicatessenplein aan het goede adres.


Van drank tot delicatessen, ontdek het bij Foodexpo.nl Zeeland