header_2020.jpg

Welke documenten zoek jij nog voor je RI&E? Je hebt ze bij deze gevonden!

Welke documenten zoek jij nog voor je RI&E? Je hebt ze bij deze gevonden!

Hoe gezond en veilig is jouw werkomgeving? Daar geef je met de RI&E antwoord op. Maar dan. Dan moet je de eventuele gaten aantoonbaar gaan opvullen. En tja, doe het maar, want de overheidsinspectie is actief bezig met steekproeven en het vergrootglas ligt op… de horeca.

Het begint dus allemaal met je RI&E, oftewel je Risico Inventarisatie en Evaluatie. Elk bedrijf met medewerkers hoort deze uit te voeren en aan te tonen dat zijn werkomgeving gezond en veilig is. Voor de horeca vind je de RI&E hier.

Heb je alles?
Uit jouw RI&E kunnen tekortkomingen blijken. Je hebt bijvoorbeeld geen duidelijke huisregels vastgelegd of geen BHV-plan opgemaakt. Of misschien heb je dat allemaal wel netjes in orde, maar schort het nog aan een verzuim- of PSA-beleid, een zif-formulier of een functieprofiel voor preventiemedewerker of vertrouwenspersoon.

Sprokkelen kost tijd
Het kan een enorme klus zijn om al deze, en nog meer, documenten op te maken. Het begint al bij de zoektocht naar voorbeeldmateriaal. Je struint het hele internet af en hier en daar vind je als je geluk hebt een goed en bruikbaar document dat up-to-date is met de laatste regelgeving. Maar voordat je alles bij elkaar gesprokkeld hebt, als dat je al lukt, ben je weken verder.

Gevonden! Op levonline.nl
Dat moet makkelijker kunnen. Goed nieuws: dat kan het ook! Er is namelijk één site waar je alle benodigde documenten voor jouw RI&E kunt vinden: levonline.nl. In deze webshop kun je de documenten die jij nodig hebt eenvoudig downloaden en invullen. De documenten op levonline.nl zijn altijd up-to-date, dus je hoeft niet bang te zijn dat je met verouderde documenten te maken krijgt.

Korting voor horeca
Omdat de RI&E in de horeca nu zo onder het vergrootglas ligt, heeft levonline.nl een speciale actie voor de horeca. Eén pakket met alle benodigde RI&E-documenten voor € 450,-. De normale waarde van alle documenten is € 995,- Het Zeeuwse levonline.nl is bovendien ook bereikbaar voor advies* wanneer je nog vragen over de documenten hebt of wel wat hulp bij het opstellen ervan kunt gebruiken. Dus maak het jezelf makkelijk. Check levonline.nl.

* Let op: wanneer je 25 medewerkers of minder hebt, volstaat het invullen van de documenten, met of zonder advies van een arbeidskundige. Heb je meer dan 25 medewerkers in dienst, dan ben je verplicht om je bij jouw RI&E door een gecertificeerde Arbo deskundige of -dienst te laten begeleiden.