Winnaar Zeeuwse Mossel Trofee 2018

Tijdens de eerste dag werd er gestreden om "De Zeeuwse Mossel Trofee". Studenten van het mbo moesten met hun leermeester een viergangenmenu bereiden. Het viergangenmenu bestond onder andere uit: gerookte paling, meerval, kingfish, zeewieren, en Zeeuwse pa

Tijdens de eerste dag werd er gestreden om "De Zeeuwse Mossel Trofee". Studenten van het mbo moesten met hun leermeester een viergangenmenu bereiden. Het viergangenmenu bestond onder andere uit: gerookte paling, meerval, kingfish, zeewieren, en Zeeuwse paella 3.0. Deze strijd is uiteindelijk gewonnen door leermeester Pim Weterings en leerling Rik Hoevenaars van Restaurant Valenzia te Eindhoven. Naast hen ging restaurant Mezger er vandoor met de tweede prijs. De derde prijs ging naar restaurant Ratatouille als aanmoediging voor hun prestatie en teamwork. 

Deelnemende restaurants waren o.a.: 

Leermeester Leerling Bedrijf

Sander de Jonge

Eric van Tilburg

Restaurant Mezger te Domburg

Wouter Verheijen

William Deege

Restaurant Fris te Haarlem

Nick van Eijk

Max Prevoo

Restaurant de Mug te Middelburg

Alex Minderhoud

Yannick Verstraate

Brasserie de Olmen te Serooskerke

Thijn van den Berk

Dieter Cardinael

Hotel-Restaurant de Blanke Top te Cadzand

Pim Weterings

Rik Hoevenaars

Restaurant Valenzia te Eindhoven

Adriaan van der Zwaard  Tom Groothuysen 

Restaurant Ratatouille Food and Wine te Haarlem

 Marco van der Wijngaard  Yentl van Gilst Restaurant ’t Amsterdammetje te Loenen aan de Vecht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je snel en gemakkelijk in te schrijven op onze nieuwsbrief houden wij je regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven