Wie doen er mee? 

We zijn erg blij met de deelname van een groot aantal Zeker Zeeuws producenten op het plein waardoor er een mooi assortiment van producten van land en uit zee is.

Hieronder een overzicht: 
- De Toffe Peer/Wijndomein En Passant
Kaasboerderij Schellach
- Angusfokkerij Poelzicht
- Slagerij De Limousinhoeve
Slagerij Verburg
- Zeeuwse Zon appelsap
- De Schouwse Palingroker
- Murko Seafoods/Fish XL
- Seafarm / Renart Boulon
- Vishandel Schot Tholen
Neeltje Jans Mosselen
- Seafood Steamgroup
- Oyester44
De Oesterij
- De Zeeuwse Branding

Wat gaat er gebeuren?
Dit jaar wordt het plein bruisend en interactief. We zijn heel enthousiast over de samenwerking met RATIONAL Nederland. Als bekende nationale leverancier van horeca keukenapparatuur gaan ze vanuit de door hen ingerichte centrale keuken op het plein aan de slag. Tijdens inspirerende CookingLive demo's neemt de chef de bezoekers mee op ontdekkingsreis door de keuken heen en bereidt hij tegelijk de heerlijkste gerechtjes met de Zeker Zeeuws producten in de RATIONAL apparatuur. 

Tijdens de HORECAVA 2019 is er een filmpje voor RTL 4 gemaakt:

Tijdens de sessies loopt de chef ook langs de stands om het verhaal over de Zeker Zeeuws producten te horen. De CookingLive demo's zullen beide dagen doorlopend rondom andere programma onderdelen plaatsvinden.

Wat staat er verder nog op het programma:

Maandag 18 maart:

Start beurs: 10.00 uur // Einde beurs: 19.00 uur

Stefanie van der Maas, coach en adviseur van horeca ondernemers. Op 18 & 19 maart, tijdens de Horecabeurs Goes, helpt Stefanie je hierbij. Op beide dagen ben je welkom tijdens haar korte en inspirerende #PEPERINJEZAAK masterclass. Klik hier om meer te lezen over Stefanie van der Maas. 

Barrista Rob Clarijs van De Zeeuwse Branding (partner van de Ondernemerscooperatie Zeker Zeeuws) zal tijdens beide dagen een korte barrista workshop verzorgen en interessante matches tussen Zeker Zeeuws producten en de koffie van De Zeeuwse Branding laten zien.

Om 16.00 uur vindt de uitreiking plaats van een aantal nieuwe Zeker Zeeuws certificaten door gedeputeerde Jo Annes De Bat en voorzitter Robert Zonnevylle, van de Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct. Aansluitend zal er een certificaathouders bijeenkomst op het plein plaatsvinden.

Dinsdag 19 maart:

Start beurs: 10.00 uur // Einde beurs: 19.00 uur

Ook vandaag zal Stefanie van der Maas een tweetal sessies geven, vinden er diverse inspirerende kookdemo’s plaats en een korte barrista workshop en de matches met De Zeeuwse Branding.  

Om 11.30 uur zal er een CookingLive proeverij van Zeker Zeeuwse gerechten voor Foodbloggers plaatsvinden. Er worden 10-15 foodbloggers uitgenodigd om te komen proeven van de hapjes die door de demo-kok worden klaargemaakt. Uiteraard wordt hier ook het verhaal van de producten bij verteld. De foodbloggers zullen dit vervolgens via hun social media kanalen gaan delen. 


Zeker Zeeuws Plein