Demo's Food Lab Zeeland Podium
Tijdens de Horecabeurs Goes 2022 worden er diverse demo's met diverse thema's uitgevoerd op het Food Lab Zeeland Podium.
Maandag 14 maart 2022
Tijd | Thema | Organisatie |
Chef/gastspreker
|
Tussendoor | Thema: wijnen | VHC Kreko |
Frank Bernaerts Culinair adviseur
|
13:15 uur | Thema: oesters | Nederlandse vereniging oester | Ruben van Helvert |
13:30 uur | Thema: culinaire beleving met een gouden randje | Happy Circle & Brebb.nl | Isabelle Schoenmakers & Brechtje Tulkens |
14:00 uur | Thema: kweekvis | Kingfish | Mart Scherp & Kweker van Kingfish (Engels) |
15:00 uur | Thema: uitbenen vlees /marinade | Kreko/ Kumar | Leon Pronk (la Vie)
& Suresh Kumar
|
15:30 uur | Thema: BBQ | Yakiniku | Dirk Huijbrechts |
Dinsdag 15 maart 2022
Tijd | Thema | Organisatie |
Chef/gastspreker
|
Tussendoor | Thema: wijnen | VHC Kreko |
Frank Bernaerts Culinair adviseur
|
13:15 uur | Thema: oesters | Nederlandse vereniging oester | Ruben van Helvert & Kees van Beveren |
13:30 uur | Thema: pasta en sauzen | Kumar | Suresh Kumar |
14:00 uur | Thema: culinaire beleving met een gouden randje | Happy Circle & Brebb.nl | Isabelle Schoenmakers & Brechtje Tulkens |
14:30 uur | Thema: kweekvis | Kingfish | Mart Scherp & Kweker van Kingfish (Engels) |
15:15 uur | Thema: vlees /marinade | Kreko/ Kumar | Leon Pronk (la Vie) |
15:45 uur | Thema: BBQ | Yakiniku | Dirk Huijbrechts |