Demo's Food Lab Zeeland Podium

Tijdens de Horecabeurs Goes 2022 worden er diverse demo's met diverse thema's uitgevoerd op het Food Lab Zeeland Podium. 

Maandag 14 maart 2022

Tijd Thema Organisatie
Chef/gastspreker
Tussendoor Thema: wijnen VHC Kreko
Frank Bernaerts Culinair adviseur
13:15 uur Thema: oesters Nederlandse vereniging oester Ruben van Helvert 
13:30 uur Thema: culinaire beleving met een gouden randje Happy Circle & Brebb.nl Isabelle Schoenmakers & Brechtje Tulkens
14:00 uur Thema: kweekvis Kingfish Mart Scherp & Kweker van Kingfish (Engels)
15:00 uur Thema: uitbenen vlees /marinade Kreko/ Kumar Leon Pronk (la Vie) 
& Suresh Kumar
15:30 uur Thema: BBQ Yakiniku Dirk Huijbrechts

 

Dinsdag 15 maart 2022

Tijd Thema Organisatie
Chef/gastspreker
Tussendoor Thema: wijnen VHC Kreko
Frank Bernaerts Culinair adviseur
13:15 uur Thema: oesters Nederlandse vereniging oester Ruben van Helvert & Kees van Beveren
13:30 uur Thema: pasta en sauzen Kumar  Suresh Kumar
14:00 uur Thema: culinaire beleving met een gouden randje Happy Circle & Brebb.nl Isabelle Schoenmakers & Brechtje Tulkens
14:30 uur Thema: kweekvis Kingfish Mart Scherp & Kweker van Kingfish (Engels)
15:15 uur Thema: vlees /marinade Kreko/ Kumar Leon Pronk (la Vie)
15:45 uur Thema: BBQ Yakiniku Dirk Huijbrechts