header_2020.jpg

LMG strategie+creatie

Om een idee succesvol te vermarkten, is meer nodig dan creativiteit alleen. Ook de gekozen methodiek en gestelde doelen zijn van essentieel belang om een beslissingsproces positief te beïnvloeden. Daarnaast spelen factoren als vindbaarheid en relevantie een belangrijke rol, in een tijd waar conversies, clicks en likes steeds vaker het resultaat van een campagne bepalen. Kortom, een goed idee is een prima start, maar dan ben je nog maar op de helft.

Strategie als solide basis
LMG is al 12 jaar een resultaatgedreven, full service reclamebureau dat opdrachtgevers adviseert op het gebied van merkstrategie en positionering. Door vanuit merkmethodieken te redeneren, wordt er een solide basis gelegd voor de ontwikkeling van onderscheidende creatieve concepten.

Creatie met een doel
Voor werkzaamheden op het gebied van grafisch ontwerp, DTP, de ontwikkeling van websites en webshops, video & audio, Google campagnes en social media heeft LMG een enthousiast team van 14 specialisten in dienst. Het bureau is in staat om, op basis van doelen en behoeften, succesvolle multichannel reclamecampagnes te ontwikkelen.

Events
Naast de ontwikkeling van strategieën en middelen, is het bureau verantwoordelijk voor de organisatie van een aantal grote events, zoals Contacta.nl, Tour de France Arrivée Zélande, Kerst aan de Kust en Foodexpo.nl Zeeland.

Van Arsenaal tot Arke
Het klantenportfolio van LMG bevat zowel internationale als regionale en lokale ondernemingen, opererend in uiteenlopende branches. Door deze diversiteit heeft het bureau een breed ontwikkelde kijk op strategie en creatie. De gebruikte methodieken zijn toepasbaar op zowel profit als non-profit organisaties.

Samen connecties maken?
Heeft u een uitdaging voor ons of een idee dat u graag uitgewerkt zou zien? Aarzel niet en maak connectie. Wij helpen graag om uw gedachten om te vormen naar concrete concepten. Laat ons weten wat uw ambities zijn en we bekijken samen hoe we ze kunnen realiseren.

LMG strategie+creatie
Frans den Hollanderlaan 7, 4481 HL Goes

T.  0113 850 899
E.  info@lmg.nl
W. www.lmg.nl