Winnaar Amsterdam Food Pitch 2019 bekend

True Food Flavours van Dave Hurkmans is met zijn innovatieve product van 100% pure groenten en fruit poeders winnaar geworden van de Amsterdam Food Pitch 2019. Naast deze overall prijs werd er ook een publieksprijs, een duurzaamheidsprijs en een retailprijs uitgereikt. Deze winnende producten liggen binnenkort in de schappen van De Kweker, dé Amsterdamse groothandel […]

Het bericht Winnaar Amsterdam Food Pitch 2019 bekend verscheen eerst op Horeca Netwerk.


Verbeterde regeling Aziatische koks gaat in per 1 oktober

Per 1 oktober 2019 komt de nieuwe verbeterde regeling voor koks uit Azië. Werkgevers van Aziatische specialiteitenrestaurants kunnen zonder quotum gespecialiseerde koks uit Azië naar Nederland halen. Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid maakte het nieuws over de verbeterde regeling eerder in april al bekend. Nu is het huidig quotum, tot 1 oktober 2019, […]

Het bericht Verbeterde regeling Aziatische koks gaat in per 1 oktober verscheen eerst op Horeca Netwerk.


Nationale week zonder vlees bekend bij 40% van de Nederlanders

Niet alleen het aantal actieve deelnemers aan de Nationale Week Zonder Vlees heeft bijgedragen aan het succes, ook het feit dat 43% van de Nederlanders gehoord heeft van de campagne is reden voor de organisatie tevreden te zijn Volgens cijfers van onderzoeksbureau Blauw blijkt dat 43% van de Nederlanders van de Week Zonder Vlees heeft […]

Het bericht Nationale week zonder vlees bekend bij 40% van de Nederlanders verscheen eerst op Horeca Netwerk.


SVO Vakopleiding Food verhuisd naar Markthal

De SVO vakopleiding food gaat verhuizen naar de Markthal in het centrum. Het nieuwe onderkomen ligt in het hart van de wereld van food. SVO vakopleiding food is de landelijke opleider voor vakmensen in de foodsector en biedt mbo-opleidingen voor deeltijd- en voltijdsstudenten. SVO heeft opleidingslocaties in heel Nederland, waaronder de locatie aan de Schiekade […]

Het bericht SVO Vakopleiding Food verhuisd naar Markthal verscheen eerst op Horeca Netwerk.


Biertegoed app Heineken stopt

Heineken stopt met de Biertegoed app. Biertegoed was een actie om mensen weer de kroeg in te krijgen. Per krat Heineken verdiende je een ‘gratis’ Heineken biertje in de kroeg. Biertegoed was succesvol “Na drie jaar gaan we stoppen met het Heineken Biertegoed programma”, geeft Lisa van der Heijden (woordvoerder Heineken) aan. “Het is lange […]

Het bericht Biertegoed app Heineken stopt verscheen eerst op Horeca Netwerk.


Jonnie Boer volgt Cees Helder op als boegbeeld Cas Spijkers Academie

Jonnie Boer is met ingang van het nieuwe schooljaar als boegbeeld en inspirator verbonden aan de Cas Spijkers Academie. Jonnie gaat zich inzetten om het culinaire opleidingsniveau in Nederland naar een nog hoger niveau te tillen. Hij vindt het belangrijk om jongeren op te leiden en hen de passie voor het vak mee te geven. […]

Het bericht Jonnie Boer volgt Cees Helder op als boegbeeld Cas Spijkers Academie verscheen eerst op Horeca Netwerk.


Vijf talenten door naar volgende ronde NHG prijs 2019

Na een intensieve theoretische toets en een proeftechnisch gedeelte zijn vijf kandidaten geselecteerd voor de volgende ronde van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019. De vijf toptalenten behaalden op maandag 3 juni 2019 de hoogste score van de 24 kandidaten die tijdens de theoriedag in ROC Mondriaan in Den Haag streden om de prijs voor de […]

Het bericht Vijf talenten door naar volgende ronde NHG prijs 2019 verscheen eerst op Horeca Netwerk.


Grolsch en de Evenementenhal verlengen samenwerking

De Evenementenhal (locaties Hardenberg en Gorinchem) en Koninklijke Grolsch hebben hun samenwerking met een meerjarige overeenkomst verlengd. CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland: “Sinds de overname van Evenementenhal door Easyfairs zijn we ons nog meer gaan richten op de kwaliteit van onze service naar onze gasten. We zijn daarom blij dat zo’n sterk merk […]

Het bericht Grolsch en de Evenementenhal verlengen samenwerking verscheen eerst op Horeca Netwerk.


Veel aandacht voor startups, scaleups, innovatie en de banaan op het Horeca Netwerk MeetUp Paviljoen tijdens Gastvrij Rotterdam 2019

Gastvrij Rotterdam en Horeca Netwerk bundelen hun krachten met het Horeca Netwerk Meet-Up Paviljoen. Dit paviljoen biedt startups, scale-ups en andere aanbieders van leuke, relevante en innovatieve producten voor de horeca de kans zich te presenteren tijdens de driedaagse vakbeurs in Rotterdam Ahoy.  In 2018 is het FoodIntro Live! Paviljoen voor het eerst succesvol geïntroduceerd op de beursvloer […]

Het bericht Veel aandacht voor startups, scaleups, innovatie en de banaan op het Horeca Netwerk MeetUp Paviljoen tijdens Gastvrij Rotterdam 2019 verscheen eerst op Horeca Netwerk.